Diefstalpreventieve tips

Diefstalpreventieve tips

In de regio Waregem krijgen we enkele meldingen van 2 mannen die zich uitgeven als politiemannen. Ze zijn in ‘burger’ gekleed en bellen aan op verschillende adressen met een drogreden waarbij ze melding doen van verschillende inbraken en waarbij ze interesse tonen in hoe de woning is beveiligd.

Als politiemensen zich aanbieden aan uw woning, raden wij aan steeds te vragen naar een dienstkaart. Indien u niet zeker bent, kan u steeds naar 112 bellen.

Ziet u personen die zich verdacht gedragen of die net iets te veel interesse hebben in het huis van je buren? Gedragen onbekenden zich verdacht in uw appartementsgebouw? Belt iemand bij u aan met een smoes of list? Bel dan onmiddellijk de politie op het nummer 112.

Diefstalpreventieve tips vindt u onder andere op deze pagina