Rekrutering

Rekrutering

Is blauw je favoriete kleur, ben je flexibel én een teamplayer die vandaag wat wil betekenen voor de maatschappij van morgen? Dan moet je inspecteur worden bij de politiezone Mira.

Je kan in contact komen met een beroepenvoorlichter van de politiezone Mira door dit formulier in te vullen. We zullen je vragen beantwoorden over het selectieproces van de Federale politie.

Voordat je kan starten aan de politieschool moet je eerst enkele generieke testen doorlopen bij de Federale politie. De proeven staan beschreven op de website www.jobpol.be. Nadien word je opgenomen in een wervingsreserve en kan je rechtstreeks solliciteren voor een job bij onze politiezone. De selectie van de kandidaat ligt dus volledig in de handen van de politiezone Mira.

De politiezone Mira probeert steeds te innoveren en staat garant voor een moderne en persoonsgerichte bedrijfsvoering waarin de noden van de burger en de maatschappij centraal staan. De politiezone Mira faciliteert modern politiewerk en voorziet haar personeel in middelen en mogelijkheden om professioneel te werken en zichzelf te ontplooien.

De politiezone Mira staat garant voor:

  • een boeiende carrière
  • met ruimte voor persoonlijke ontplooiing
  • in een moderne nieuwbouw
  • met een uitgebreid en goed uitgerust wagenpark