Hoe raakt u vlot en veilig terug bij uw voertuig na de match?

Hoe raakt u vlot en veilig terug bij uw voertuig na de match?

MOBILITEIT VOOR VOETGANGERS NA THUISWEDSTRIJDEN

De supportersfederatie EsseveeFANS, de voetbalcel van de politiezone Mira en SV Zulte Waregem hebben enkele richtlijnen vastgelegd om na thuiswedstrijden in het Regenboogstadion vlot en veilig naar uw geparkeerd voertuig te wandelen. In onderling overleg werden oplossingen gezocht om de parking van de bezoekende supporters te vermijden.

De voetbalcel van de lokale politie vraagt de supporters van Essevee met aandrang om na afloop van voetbalwedstrijden in het Regenboogstadion de omgeving parking bezoekende supporters te vermijden. Deze parking bevindt zich op het rondpunt tussen de Verbindingsweg en de Zuiderlaan. Er werden drie trajecten vastgelegd waardoor de supporters van beide clubs strikt gescheiden blijven.

(Klik op de foto voor een grotere afbeelding)

TRAJECT WIT : u staat geparkeerd langs de Verbindingsweg of Expressweg
U verlaat het stadion via de inrit van parking A. Via het zebrapad steekt u de Zuiderlaan over richting de oefenvelden, om vervolgens links via het wegje achter de rij bomen langs het oefenveld in de richting van de Verbindingsweg te stappen. Ter hoogte van het rond punt Zuiderlaan – Verbindingsweg dient er rechts verder te worden gestapt langs de Verbindingsweg in de richting van de Expressweg.

TRAJECT GROEN : u staat geparkeerd op de parking van de sporthal Jeugdcentrum
U verlaat het stadion via restaurant Boothuis (achter tribune 3 aan de vijvers) richting de tennisvelden. U wandelt langs de tennisvelden en de parking van de tennisclub richting de Schakelstraat en het kruispunt met de Zuiderlaan. Ter hoogte van het kruispunt Schakelstraat – Zuiderlaan steekt u de Zuiderlaan over om vervolgens rechts verder te stappen in de richting van het Jeugdcentrum. De toegang tot de parking van het Jeugdcentrum (via het brugje over de Gaverbeek) bevindt zich na 100 meter op uw linkse kant.

TRAJECT ROOD : u staat geparkeerd in de Paardenwijk (Zadelstraat, Koetsierstraat, Drafstraat, Gareelstraat, …) of in de omgeving van de Holstraat (Hippodroom), Oosterlaan of Franklin Rooseveltlaan (rondpunt ’t Leeuwke)
U verlaat het stadion via restaurant Boothuis (achter tribune 3 aan de vijvers) richting de tennisvelden. U wandelt langs de tennisvelden en de parking van de tennisclub richting de Schakelstraat en het kruispunt met de Zuiderlaan. Ter hoogte van het kruispunt Schakelstraat – Zuiderlaan steekt u de Zuiderlaan over om vervolgens links verder te stappen in de richting van de Holstraat. Het wandelpad dat toegang geeft tot de Paardenwijk bevindt zich na 100 meter op uw rechtse kant, ter hoogte van Ten Anker. Via het brugje over de Gaverbeek bereikt u de Paardenwijk. Supporters die in de omgeving van de Holstraat, Oosterlaan of Franklin Rooseveltlaan staan geparkeerd, wandelen op de Zuiderlaan door tot aan het kruispunt met de Holstraat.

Op alle kruispunten en knooppunten helpen politieagenten en stewards van Essevee u graag verder. Om de veiligheid van alle supporters te garanderen, ..

De voetbalcel van de politiezone Mira en SV Zulte Waregem bedanken u alvast voor uw medewerking.